Website laten maken?

Een professionele website is jouw digitale visitekaartje.
Ziet jouw klant wat jij waard bent?

"Hier komen Creativiteit en Technologie Samen!"

Ben je op zoek naar een webdesign dat niet alleen visueel verbluffend is, maar ook functioneel en geoptimaliseerd voor groei? Dan ben je hier aan het juiste adres! We  combineren we innovatief design met de nieuwste technologieën om websites te creëren die echt impact maken. Of je nu een start-up bent die net begint of een gevestigd bedrijf dat zijn online aanwezigheid wil verbeteren, wij hebben de expertise en tools om je te helpen slagen.

Lees verder en ontdek de unieke voordelen die wij bieden en die jouw bedrijf naar het volgende niveau kunnen tillen.

Waarom zou je voor onze webdesign diensten kiezen? Dat is een vraag die we graag voor je beantwoorden. In een wereld vol webdesignbureaus maken wij echt het verschil. 

Hoe? Door een reeks van unieke voordelen te bieden die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen. Van verhoogde conversieratio’s tot ongeëvenaarde laadtijden, we hebben een breed scala aan diensten die zijn ontworpen om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Lees verder om te ontdekken wat ons onderscheidt van de rest.

Bekijk deze case

Ontmoet Zivet

De opdracht was simpel, een goedkope, duidelijke en minimalistische website waar potentiele klanten kunnen zien wat wij als ZiVeT nou allemaal doen.

Hoe we te werk gaan

Geen zorgen, we maken het je makkelijk. Check hier hoe we van A naar Z komen.

Stap 1
Kennismaking & Briefing
We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw wensen en doelen in kaart te brengen. We bespreken de scope van het project, de doelgroep en eventuele specifieke eisen.
Stap 1
Stap 2
Offerte & Contract
Na de briefing sturen we je een op maat gemaakte offerte. Bij akkoord leggen we alles vast in een contract, inclusief tijdslijn en deliverables.
Stap 2
Stap 3
Research & Strategie
Ons team duikt in de markt, de doelgroep en de concurrentie. Op basis hiervan ontwikkelen we een effectieve strategie voor het design en de functionaliteiten van de website.
Stap 3
Stap 4
Wireframing & Design
We beginnen met het maken van wireframes om de structuur van de website te bepalen. Daarna gaan onze designers aan de slag om het visuele aspect tot leven te brengen.
Stap 4
Stap 5
Ontwikkeling
Onze developers nemen het stokje over en beginnen met het coderen van de website. We gebruiken de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat de site snel, veilig en gebruiksvriendelijk is.
Stap 5
Stap 6
Testen & Feedback
Voordat de website live gaat, ondergaat deze een reeks tests om eventuele bugs op te sporen en de gebruikservaring te optimaliseren. We verzamelen ook feedback van jou om de laatste aanpassingen te maken.
Stap 6
Stap 7
Lancering
Na jouw finale goedkeuring zetten we de website live. Maar daar stopt onze service niet; we blijven beschikbaar voor onderhoud en updates.
Stap 7
Stap 8
Nazorg & Optimalisatie
We monitoren de prestaties van de website en maken waar nodig aanpassingen. Ook bieden we support en onderhoudspakketten aan voor voortdurende optimalisatie.
Stap 8

Jouw vragen beantwoord

Veelgestelde Vragen

Simpel gezegd, we zijn er goed in. Jij kunt je focussen op wat je het beste doet, en wij zorgen dat je online straalt. Win-win, toch?

Dat hangt ervan af wat je wilt. We hebben pakketten voor elk budget, van een simpele site tot een complete online ervaring. Stuur ons een berichtje en we kunnen je er alles over vertellen.

Een basic site? Daar draaien we onze hand niet voor om, reken op zo’n 2 tot 3 weken. Wil je meer toeters en bellen, dan duurt het natuurlijk wat langer.

Zeker, we maken je site meestal in WordPress, dus je kunt zelf makkelijk updates doen. We leggen je ook nog even uit hoe dat moet.

Geen stress, we hebben onderhoudspakketten om je site in topconditie te houden. Van updates tot het fixen van bugs, we’ve got you covered.

Dan gaan we net zo lang door totdat je wél blij bent. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkst.

Trots Gevestigd In Het Noorden

Kom je binnenkort een kopje koffie bij ons op het kantoor drinken? Wij zijn te vinden aan de Transsportweg 11 te Veendam.

Open chat
💬 Whatsapp Ons!
hallo 👋
Kunnen wij je helpen?