Hoe de Resultaatjagers iedere ondernemer betaalbaar zichtbaar gaan maken!

Wij zijn de Resultaatjagers, een groep jonge gedreven ondernemers met een missie:
We willen dat elke ondernemer goed zichtbaar is!

Wij Maken Jou Zichtbaar, Online en Overal

Onze missie is simpel maar krachtig: elke ondernemer, hoe groot of klein ook, moet online zichtbaar zijn. Waarom? Omdat de online wereld kansen biedt die je niet wilt missen. Van je eerste klant tot je duizendste, een sterke online aanwezigheid is de sleutel.

We snappen dat je als ondernemer al genoeg aan je hoofd hebt. Daarom maken wij het je makkelijk. Van het bouwen van je website tot het beheren van je social media, we regelen het allemaal. Zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: je business laten groeien.

Dus, klaar om de wereld te veroveren? Wij staan voor je klaar.

onze waarden

Neem een kijkje in onze boekenkast

Transparant, Betrouwbaar & Betaalbaar: Dat zijn onze magic words. Lees verder en ontdek hoe we deze waarden in alles stoppen wat we voor je doen.

Wij doen het boekje open 😉

Transparantie

We zijn gek op openheid en eerlijkheid. Bij ons geen verborgen kosten of kleine lettertjes die je later verrassen. We leggen je van A tot Z uit wat we doen, hoe we het doen en waarom we het doen.

Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. We houden je op de hoogte bij elke stap, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten.

Betaalbaar

Kwaliteit en betaalbaarheid gaan bij ons hand in hand. We begrijpen dat niet iedereen een onbeperkt budget heeft, en dat is oké. Daarom bieden we verschillende pakketten aan die passen bij verschillende budgetten. Of je nu een eenmanszaak bent of een groter bedrijf, we hebben een oplossing die bij je past. We maken het mogelijk voor elke ondernemer, groot of klein, om online zichtbaar en succesvol te zijn, zonder de bank te breken.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We komen onze beloftes na, altijd. Maar we gaan verder dan dat. We zijn er niet alleen om een website voor je te bouwen; we zijn er om een langdurige, betrouwbare relatie met je op te bouwen.

We staan altijd voor je klaar, of je nu een kleine vraag hebt of tegen een groot probleem aanloopt.

Uniek

We zijn uniek, net als jij. We begrijpen dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, en daarom leveren we geen eenheidsworst. We nemen de tijd om jou en je bedrijf echt te leren kennen, zodat we oplossingen kunnen bieden die echt bij je passen. We zijn niet alleen uitvoerders; we zijn denkers, probleemoplossers en creatievelingen. We gaan verder dan alleen het leveren van een dienst; we bieden een ervaring die je nergens anders zult vinden. 

Kijken hoe we jouw onderneming zichtbaar kunnen maken?

Het team

Maak kennis met de jagers

check 1

Nick Wildeboer

Eigenaar

Begonnen met ondernemen op zijn 20ste. Nick heeft passie voor leren, boeken, goede muziek en lekkere koffie.

Foto Bart Resultaatjagers

Bart Lijnbach

Vertegenwoordiger

Onze specialist in alles wat maar met sales, strategie en klanten te maken heeft. Ben jij opzoek naar meer klandizie? Dan moet je bij Bart zijn

WhatsApp Image 2023-07-25 at 10.42.18

Louwrens v.d. Zee

Vertegenwoordiger

Onze verbinder. Louwrens koppelt elke klant aan een juist project, een echte account manager! Hij zorgt dat al jouw projecten gestroomlijnd verlopen.

notion-avatar-1697641357871

Michel Rusticus

Vertegenwoordiger

Strategie en processen zijn zijn tweede naam, heb je een complex probleem of moet er iets duidelijk verwerkt worden? Michel is jou man.

Noordelijke Trots

Kom je binnenkort een kopje koffie bij ons op het kantoor drinken? Wij zijn te vinden aan de Transsportweg 11 te Veendam.

Open chat
💬 Whatsapp Ons!
hallo 👋
Kunnen wij je helpen?